King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Har Adelsson En Egen Firma?

Publicerad 2011-05-08 01:27:57 i Fotboll,

Firman Bor I Mosquito Valley

 

Skakande nyheter för Cobran då han skrivit mycket skit om folk som sabbar fotbollsmatcher för vanligt folk. En person i min vänskapskrets har sett personer med orangefärgade västar sitta och dricka öl i mitt område. Firman Boys Tyresö stod det tydligen på jackorna. Klart man blir rädd. Fast inte lika rädd så att jag slutar tycka att såna soppor är jobbiga att ha på en fotbollsmatch. Stefan Alvén har säkert en annan åsikt.

 

 

Alvén hoppade av och har ett annat jobb på gång, jurist som han är, och anser att Pa Dembo Turay borde stämma Ulf Adelsson för förtal. Uffe, en mycket prominent gäst hos Djurgården och alltid tilldelade en biljett på hedersläktaren, brukar tydligen snacka mer än lovligt mycket skit om Dembo. I en intervju i DN så medger Adelsson, vars fru är idrottsminister den alliansregeringen i Stockholm och redan tidigare har sagt till fotbollsförbundet att se till att ordna ordentliga lagar så att inte slöddret sabbar för vanliga människor som vill gå på teater eller komma ut och segla, att han är rätt het och borde stå med slöddret i klacken. Han har också sagt till styrelsen att Dembo inte borde få spela. ”Men de verkar inte lyssna på det.” Kanske är det dags för Uffe att ta med några håriga växlare från SJ och ta ett kvartsamtal med de ansvariga?

 

 

Adelssons agerande är inte på något sätt annorlunda än Firman Boys då de ger sig på spelare ute på krogen eller när ”Sparven” står och skriker okvädningsord åt Tony Gustavsson när han är på väg in i omklädningsrummet. Skillnaden är att han har fått lite snittar och vitt vin i sig innan istället för hamburgare och stark öl. Vi bemöter dock en känd rik politiker på ett annorlunda sätt i vårt samhälle. Det har givetvis betydelse vad man har innanför västen. Vitt vin och en fet plånbok slår Norrlands Guld och sedlar i framfickan alla dagar i veckan. Precis när man trodde att alla var lika värda.

Har nu äntligen kommit på varför det kostar mer att gå på derbyn i Stockholm för. Eftersom matcherna ofta blir avbrutna så får man vara på arenan längre. Mer valuta för pengarna med andra ord.

 

Det påstås att Usama Bin Laden hade en Barcelona tröja på sig när han blev skjuten så de vet inte om han är död eller bara filmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela