King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Första Benet Avslutat

Publicerad 2011-05-03 23:45:11 i Fotboll,

 

 

Conference South

Vet inte varför det på engelska heter first leg när man spelar matcher som avgörs hemma och borta men översättningen blir inget vidare.

Hur som helst så dödade Ebbsfleet United den första semifinalen i kvalspelet till The Conference genom att krossa Chelmsford ikväll med 4-1 på bortaplan. Det finns en väldigt liten chans för The Clarets att vända detta.

 

Imorgon: Woking – Farnborough

 

Två lag som spelat många säsonger i Conference och The Cards ska fanimej ta steget upp igen. De har potential att slåss i toppen på The Conference och borde klara biffen, men de har ju trillat dit förr.

 

 

Conference North

Guissley tog en knapp seger i första matchen hemma på Nethermoor Park mot Boston United. Frågan är bara om det kommer räcka i returen? Boston har nio matcher utan förlust hemma på The Jakemans Stadium.

Nuneaton Boro klarade oavgjort hemma mot AFC Telford och Telford har nu ett gyllene tillfälle att ta sig till final. Telford är väldigt starka på hemmaplan och har sju segrar på de senaste tio hemmamatcherna och endast en förlust.

 

 

Conference North/South

Lowestoft Town knäppte lite oväntat Bury Town på bortaplan och kvalificerade sig för play off finalen. Tonbridge Angels slog Harrow Borough med 3-2 i en rafflande match som gick till övertid. 2-2 vid full tid men the Angels tog årets första seger mot sina opponenter från huvudstaden.

Finalen blir en öppen historia och om Lowestoft vinner så betyder det den tredje promoveringen på lika många säsonger, alla via kvalspel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela