King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

En Riktig Rocker

Publicerad 2011-05-14 04:11:39 i Musik,

Satte mig ned och försökte mig på att samla ihop en bra låtlista för klassfesten imorgon, idag numera, och ansåg att jag lyckades hyggligt bra. Man letar ju på rätt underliga ställen och helt plötsligt så dyker en man från det förflutna upp. Paul Paljett. En man som hade en radda hits på Svensktoppen och var dessutom en kvinnas dröm, åtminstone en 70-tals kvinnas dröm. Långt permanentat hår och lite vindtyrig. Den goda idén att ladda ner ett foto gjorde mig än mer nyfiken.
Som ni ser har skivbolaget valt att kalla skivan Mumbo Jumbo, lite lagom bluesaktigt och sen har man sparat lite stålar genom att lägga all skrift på framsidan. Vet inte om den har en baksida faktikt. Paul poserar i sina rocker kläder. Randiga strumpor, vita gympisar och uppkavlade jeans. Kanske hade han översvämning hemma? Man har inte orkat med att lägga ned någon tid på att styla håret, men varför skulle man det är ju Mumbo Jumbo rocker style som gäller. Därav färgglada hängslen.
Tycker att fler borde klä sig som Paul eller ännu bättre kanske som Flamingokvintetten som jag sprang på ett foto till under nattens jakt på 70-tals låtar.
Som ni ser på kortet ska killarna på partaj, som det hette på det glada 70-talet och alla har fått en egen färg på kostymen.  Han till höger är lite tuffare än de andra med sin hip hop pose, så man kan anta att det är han som är kungsflamingon. Farbror Grön, kör lite avvaktande händerna på ryggen medan Farbror Blå verkar ha tröttnat på att stå i skuggan av de andra och tar ett steg fram när fotot skjuts. Han ser också lite hotfull ut. En typisk bad boy. Farbror Rosa har ett njutningsfullt smajl på sina läppar och kanske är det en geishakula som ändrar plats i hans inre? Den enda som är cool är ju Ray Davies klippta Farbror Gul. Han har valt att inte ha några armar instoppade i kavajen. Kanske har han inga? Vore i alla fall kul om fler kunde klä sig lite finare i år det är ju snart sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela