King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Cupfinal & Play Off

Publicerad 2011-05-09 10:29:09 i Fotboll,

FA Vase

Coalville 2 -3 Withley Bay

Paul Chow blev matchvinnare för Withley Bay i the FA Cup Vase som avgjordes på söndagen. Whitley har nu vunnit cupen tre gånger och är ensamma om detta, men det satt hårt åt och de nästan 9 000 åskådarna (Wembley Stadium tar 90 000 åskådare) fick se en riktig rysare. Coalville kvitterade både en och två gånger men i den 86 minuten så pillade Paul Chow in sitt andra mål för dagen och såg till att han fick kyssa bucklan i år igen. Målet föregicks av en frispark som Chow nickade i ribbans undersida och bollen studsade sedan ut på hans egen fot och i mål. Ett Briljant avslut med andra ord.

 

Blue Square North Play Off Semifinal

Boston United 3 -2P Guissley

AFC Telford United 2-1 Nuneaton Boro

Boston United fick lite oväntat bita i gräset i Play Off semifinalen mot Guissley hemma på tje Jakeman Stadium. Drygt 2600 personer fick se gästerna vinna på straffar efter sammanlagt 3-3 vid full tid och förlängning. I den andra semin så vann AFC Telford United planenligt på hemmaplan mot Nuneaton Boro med 2-1 och eftersom den första matchen slöt 1-1 så ställs man nu mot Guissley i finalen.

 

Blue Square South Play Off Semifinal

Ebbsfleet United 2-1 Chelmsford City

Farnborough 1-1 Woking

Ebbslfleet United gick på halvfart efter storsegern borta mot Chelmsford City men vann ändå komfortabelt med 2-1, sammanlagt 6-2 medan Woking återigen fick se sig slagna i play off spelet, i år mot ett starkt Farnborough. Efter att olyckligt ha förlorat hemma med 1-0 så gick the Cards all in och hade 1-0 efter full tid. Dessvärre så kvitterade Farnborough på övertid och tog sig till final med minsta möjliga marginal.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela