King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Alvén Slutar I Djurgården

Publicerad 2011-05-05 09:50:17 i Fotboll,

 

 

Är det bara mesar som är sportchefer i svenska fotbollsklubbar, åtminstone verkar det som att så fort någon får ett dödshot, även om det är skrivet med vaxkrita, så avgår man.

 

 

Tänker på Magnus Betnér som brukar samla familjen när han får hatbrev från Nazistpartiet, eftersom de skriver vanliga brev och det är inte ofta man får det.

 

 

När någon ritade ett kors på Sanny Åslunds dörr så tog han time out i ett par månader och när någon köpte ett grishuvud och la på Årsta IP, där Hammarby tränar, så blev det ”hotfull stämning”.

Spelare blir livrädda när två packade, ölkaggade grabbar från Firman eller vad de där nördarna brukar kalla sig, säger att de ska få stryk för att de är ute och dansar. Fan är de inte vältränade elitidrottsmän som åtminstone borde kunna springa ifrån de där killarna. De borde dessutom vara lite kvickare och starkare och kunna ge dem stryk. Det skulle de må bra av.

 

Okej visst är det tragiskt och läskigt att Alvéns dotter öppnar farsans hatbrev och det är ju inte så att man ska behöva utstå en massa dödshot när man spelar fotboll, eller är ledare heller men hur mycket ligger avgången i hans dåliga resultat och hur mycket ligger det i dödshoten. Ser inte de här personerna en väg ut ur det hela och en möjlighet att komma undan med hedern i behåll.

 

 

Hur stort är egentligen hotet från de så kallade supportrarna och när har det egentligen hänt några riktiga personangrepp och då menar jag inte en smällare i brevlådan. Är svenska idrottare för mesiga och är det inte dags att någon galen jävel ger sig på supportrarna, som Maradonna gjorde. Plockade fram geväret och brassade av en salva.

 

 

Väl medveten om att jag uppmuntrar till brott och upptrappat våld, men jag tycker det är så tråkigt när svenska idrottsledare känner sig hotade så fort någon busringer på dörren.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela