King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Stort

Publicerad 2011-03-10 09:56:57 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på Morgonpasset och det handlar om pr och reklam, mycket intressant. Kul att få höra att Ulf Adelsson skickar ilskna svar i SJ´s namn om man kritiserar dom. Att han istället lägger skulden på Banverket eller vad det nu må vara. Tror inte att det spelar så stor roll för en person som är tre timmar försenad huruvida det är den ena politikern eller hans polare på det andra företaget. Hur dumma får folk bli.
Kan även tänka mig att den säljaren på Audi som behandlade Karin (som de intervjuar om reklam) så illa att hon numera blir irriterad bara hon hör namnet Audi, och dessutom nämner detta i radion, kanske ångrar att han var odräglig.
Ett tips om man vill få usel service, bli illa behandlad av personalen och betala 80 kronor för en öl: Gå till Bishops Arms. Där kan ni få allt i ett. Pubar brukar man ofta ha en laidback och trevlig inställning till sina kunder så icke här. Kanske har det att göra med att de har mycket folk från hotellen i närheten och att de ändå inte kommer dit flera gånger? Det sista gäller stämmer in på mig i alla fall. Det har ju funnits ett par legendariska ställen förutom Fawlty Towers i Torquay, där man ser alla gäster som sina personliga fiender, men det här var en ny, och ska tilläggas, väldigt kort, bekantskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela