King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Sportlovstorsdagmorgon

Publicerad 2011-03-03 10:21:20 i Allmänt,

 

Har varit upptagen hela veckan på grund av att Nour El-Refai varit på radion varje morgon. En person med en sådan röst måste vara mer på radion, så någon måste bort från redaktionen på Morgonpasset i P3. Uppskattar verkligen när hon uttalar Kodjo Akolors förnamn precis som i den där Stephen King rysaren, Cujo. Historian om när ”hennes kompis” smetade in en mobiltelefonförsäljares butik med hundskit var förbannat kul.

Cobran snappade upp att det numera är vanligt att företag övervakar sina anställda genom exempelvis GPS. Bra idé i kontrollsverige. Roligast var i alla fall killen de intervjuade i Rapport (tror jag det var). Han hävdade bestämt att han hade ”Vitt mjöl i påsen, så mig spelar det ingen roll.” Vet inte varför felsägningar är så kul inte heller varför de blir vanligare. Som sann ordpolis ringde jag Kommisarie Grammatik och undrade över detta men han hävdade bestämt att det beror på att folk blir allt dummare, men så kan det ju inte vara. Wikipediagenerationen kanske bara prioriterar annat än att ta reda på att uttrycket sätta ”fingret på spiken” är ett skämt där man blandar två uttryck (jag tänker inte gå in på vilka men du kan kolla på wikipedia.se)för att vara lite lustig.

 

 

Bäst på Spotten precis nu är Kristian Anttilas cd Svenska Tjejer, där alla låtarna bär ett kvinnonamn, något att spela på måndag då det är internationella kvinnodagen och Bullets med Rebecca och Fiona. Håller nog den sista som lite vassare.

 

Ifall man vill så finns alla viktiga dagar på temadag.se, om man bortser från Cobrans födelsedag, som för övrigt är den 23 april och alltid firas med att man offrar en ko till hans ära. Visste du att den första januari är internationella pizza dagen? Okej inte så överraskande kanske men att det imorgon är Nolltaxedagen kan vara mer okänt. Bra eftersom det kommer hantverkare till Cobrans nya chateau för att renovera

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela