King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Årets Bästa?

Publicerad 2011-03-09 00:05:29 i Fotboll,

 

 

Fantastisk match mellan Arsenal och Barcelona. Ibland blir man mållös av hur bra 22 killar på en fotbollsplan kan bete sig. Liksom det fans ju inget stopp på hur bra dom spelade. Om vi ska vara ärliga så var det väl mest Barca som spelade, men vilken kamp. Messis mål är så sjukt vackert att man bara går i däck. 3-1 målet slog ner idén om att den ryska CCCP-kedjan var det mest samspelta i världshistorien.

 

Nu skriver jag det här endast denna gång på denna sida, men jag tycker att Van Persie blev utvisad på ett petigt sätt. Det var inte fel, men det var petigt. Fast om vi vänder på det? Hur korkad är RVP som gör det avslutet när han redan har en varning? Efteråt så säger han att ha inte hörde visslan för att det var 90 000 på läktaren, men han hörde den alla andra gånger under matchen.

 

 

En annan sak jag undrar över är varför Wenger går omkring i en avklippt sovsäck?

Crewe Alex torskade derbyt mot Macclesfield, som är ett jävla skitlag. Surt sa räven.

 

Tyresö FF har även ett herrlag ifall någon glömt bort det, och de har gjort det geniala draget att sparka tränaren redan innan mars började. En del hade att göra med att han ville att laget skulle spela som hans sons pojklag gör inför en match. Kanske inte är den vassaste matchgenomgång som skett. Fast detta är helt konfidentiellt som man säger.

 

Tyvärr så har föreningen inte råd med täckning för att skriva nyheter om herrlaget på deras hemsida så man får hänga lite i centrum för att få reda på saker och ting. Jag förstår att det kan vara tungt då man endast har två man anställda. Jag citerar det senaste, och mycket mustiga matchreferatet:

Tyresö vann komfortabelt i en ganska tempofattig match på Tyresövallen efter mål av Eliphaz, Angel, Basse och Prince.”

 

Och jag som trodde Prince var på turné, och var inte Angel en porrfilmsskådis? Fan vad kostar det att skriva ut killarnas namn med både förnamn och efternamn. Hur fan skulle det se ut om Luton Town skrev att Alex gjorde mål i en match? Vilken jäkla Alex. Man måste faktiskt respektera att det är andra än de som spelar som läser matchreferaten. Har man respekt för läsaren så skriver man heller inte ett referat under 20 ord.

 

Maybe Im A Winner med Grand Drive är grym.

 

 

Woking tog en välförtjänt seger i den svåra bortamatchen mot Weston Super-Mare Conference South, medan AFC Telford United planenligt vann hemma mot Gainsborough Trinity med 2-1 i norra.

Både Nantwich Town och Northvich Victoria fick stryk i Evo-Stik League vilket smärtar eftersom de båda är Cheshirelag.

 

Just nu sitter det ett gäng stackare uppe i Romme och är tvingade att lyssna på medleys av Boston, Asia och Saga på Flunkmans felprogrammerade datamaskin. Jag vet att Micke-Muskel inte, oavsett hur många steroider hans biceps fått denna vecka, vågar säga till sin brorsa att Spotify även innehåller innehåller bra musik. Till imorgon grabbar, för jag vet att ni läser, ta bort Flunkman från datan sätt på lite soft och bra musik. Cobrans spellistor ligger uppe på Spotten bara för er....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela