King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Wikegård Igen

Publicerad 2011-06-19 15:04:36 i Media,

Wikegård slår till igen, med en krogig höger i en ny bok, så går han hårt åt en av svensk idrotts heliga kossor, Ingvar Putte Carlsson. Sågar honom längs med fotknölarna och påtalar att han är en urusel ledare som inte vågar stå för någonting som är obekvämt och dessutom var ett av skälen till att han själv slutade.

I dagens samhälle så är det få som faktiskt vågar stå för en egen åsikt som inte överensstämmer med övriga i gruppen, media eller i samhället, om man bortser från Alexander Bard och andra proffsdebattörer som har betalt för att tycka tvärtom. Jag blir genast nyfiken eftersom Putte är sportsligt ansvarig, skaffat hemligt nummer för att slippa uttala sig om det sportsliga. Kan det bli mer Monty Python?

Man kan nästan höra John Cleeses röst på Djurgården Fotbolls telefonsvarare, ”We have nothing to do with any kind of sports or athletics, you have dialed the wrong number.” Träffade samma dag en aktiv Djurgårdare som jobbar inom klubben, som var lyckligt ovetande om DN´s artikel. Han log lite snett och svarade ”ingen rök utan eld”, vilket ju är nog för att jag ska dra mina slutsatser.

 

Tråkiga nyheter denna regntunga dag är att Clerence Clemmons avlidit i sviterna av en stroke. Big Man åker nu på en evig turné med det stora rockbandet i himmelriket, där Danny Federici redan spelar orgel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela