King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Kungen Är Kung

Publicerad 2011-06-02 02:24:39 i Allmänt,

 

 

Oavsett vad Limpar har tjatat om i Mästarnas Mästare så har han fel. Stenmark är inte ”Kungen” det är Kungen som är Kung i Sverige och då snackar vi Gustaf den 16:e Carl eller hur man nu skriver detta som dyslektiker. Efter viss källkontroll så heter han Carl XVI Gustav och av många ansedd som lite smått bakom. I veckan gick han ut och bevisade att så inte var fallet. I en intervju så bevisade han att han var betydligt mer korkad än vad vi tidigare misstänkt.

 

Fråga: ”Har Kungen varit på Stripklubb?”

Svar: ”Det är ett vitt begrepp”

 

De flesta har säkert läst intervjun, och man blir ju mer än lovligt konfunderad över svaren. Vår högt älskade konung har svårt att sätta fingret på vad en strippa är (han är ju för fan gift med en), är oftast fundersam över om han känner sina vänner, dvs de som försökt att hjälpa honom att få tillbaka bilderna från stripklubbarna via maffiakontakter, och har svårt att minnas om han varit någonstans överhuvudtaget.

 

Spiken i kistan för monarkin, visst är det så. Ge gubben en herrgård i Dalarna som han och resten av familjen kan hålla till på. Det är ju ingen som vill att gymägaren ska vara regent heller, så skippa hela skiten. Det är väl ingen hemlighet att kungar och drottningar i århundraden har knullat runt på sätt som får sexmissbrukare att verka normala. I våra dagar så finns det dock ett skäl att ligga lite lågt med sådant. Vi, The People, betalar för deras fritidsintressen och ifall dessa ska innehålla en massa stripklubbar, luder och annat så tror jag att de flesta anser att vi kan lägga pengar på annat. Det är okej om Patrik Sjöberg går på bordell eftersom han alltid betalar själv men om vi ska betala sånt via skattesedeln så vill jag att man ska kunna göra ett avdrag för det.

Det finns idrottsföreningar, barn med svåra utvecklingshinder, misshandlade kvinnor och hur mycket royalist man än må vara, så torde det vara ganska lätt att avgöra vad man känner mest för horbesök eller att stödja Alla Kvinnors Hus. Man behöver inte vara grupp 8 för att tycka att det sistnämnda är det bästa valet.

 

Så nästa gång Limpar kör upp näsan i Stenmarks röv så tänk på vad du säger Anders. Det är inte alltid som ordet kung är någonting positivt, eller vet han något som vi inte vet?

Kommentarer

Postat av: Ross

Publicerad 2011-06-08 14:55:34

Lite lustigt i allt det där med Kungen är ändock att jag och Illern satt och tog ett par krus i samspråk med Mille Markovic ("gangstern" benämnd i media) dagen efter att TV4-inslaget filmades. Detta för övrigt på lokalpuben "Jonnys och Tores" i Huvudsta, där Mille har sin bas.



Snubben talade om för oss att bögliv var melodin för en man, att skippa kärringar helt enkelt...detta för att de tar för stor plats idag. Sen skulle man givetvis skippa allt kladdigt och äckligt i en bögrelation och bara hålla den som en fasad liksom...man har betydligt roilgare med en bra polare är väl sensmoralen typ.



Fan vet om han inte är rätt ute där...nåväl, det såg dock stöddigt ut när han rullade in på en HD för en halv Mille och satte sig ner och började orera med oss. Jag kan nästa svära på att han bar axelhölster.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela