King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Accept It

Publicerad 2011-06-09 23:53:23 i Musik,

Kul. För första gången i historien så har jag sett tysklands hetaste heavy metal akt, Accept. Roligare än vad man skulle kunna föreställa sig. Grymt imponerad av sångarens via skäggman. Gitarristen hade en sån där ball v-gura och basisten hade långt krulligt hår som skumpade bra när de rockade tillsammans.
Bäst var Joan Jet som är en kärring på 53 och ser ut som 22 och är så grymt bra på scen. Blev nästan tårögd när hon körde Crimson & Clover. Det är så få bra rockers som är kvinnor och man måste fan vårda de som finns.
Överhuvudtaget så var det en så himla trivsam stämning alla personer som jobbar med festivalen är så sjukt trevliga och glada. Roligast idag var när jag skulle tvätta händerna och en friskt överförfriskad person skulle pissa i handfatet. Bredvid honom står en kille och ska byta tvål och frågar lite fint "Ska du pinka här?" Eftersom han inte lyckats få fram kuken så svarade han besvärat "Nej för fan".
Efter konserterna så gick vi till ett ställe som sålde bälten. Där köpte Pranos ett par tändare och ett par bandanas för 800:- men då fick han dila till sig et bra pris. Är alla nöjda så är alla glada?
En sak som jag ibland förundras över är Pranos skinn. Killen börjar dricka klockan tio på morgonen men han blir aldrig rynkig och svart under ögonen. Min teori är att han drar sitt skinn bakåt och därför får ett hårfäste kring fontanellen. Vet inte om det är så men det är en teori.
Delade baklucka med Tyresö IF´s handbollstränare vilket var mycket mysigt.
I Big Brother huset bor dessutom en vadfetischist, lite skumt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela