King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Vad Händer I Sydafrika Egentligen?

Publicerad 2011-07-21 12:34:01 i Allmänt,

Vi vet att de hade apartheid där under många år vilket gjorde att vi inte fick äta vindruvor på ett tag. De hade Mandela på kåken i 27 år och att de hade fotbolls-vm där förra året. Det jag undrar över är deras friidrottare. Först kom löparesset Caster Semaya, som efter att ha spöat alla med hästlängder påstods vara en man. Vet inte om man är klar med det där än men hur som helst så har man ett nytt löparess i Oscar Pistorius aka Blade Runner. Killen har två benproteser och gjorde igår den 16:e snabbaste tiden i världen, mot folk med ben alltså. Pistorius blev tydligen nobbad att ställa upp i OS i Kina på grund av att han ansågs ha fördel av sina benproteser.
Jag förstår att de som såg Ålderdomshems-OS i the Simpsons, när Hans Moleman vann alla grenar med sina enorma transformerben, kanske håller med men ska man vara riktigt ärlig så tror jag inte att han har så jäkla många fördelar av sitt tillkortakommande. Tror ingen som springer 400 med miniskidor på sig kommer fram fortare faktiskt.
Det skulle i alla fall vara kul om Sydafrika kunde komma fram med någon friidrottare som det inte var så mycket tjafs om. Annars så kanske vi måste sluta äta vindruvor igen och det vill man ju inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela