King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Sjöberg Igen

Publicerad 2011-07-06 11:25:43 i Allmänt,

 

 

Vet inte om jag skrivit det tidigare men Patrik Sjöberg gör numera radioreklam för träningspreparat något som för några år sedan skulle ha tett sig omöjligt. Ingen har hitintills gjort några lustiga skämt angående kopplingen mellan kokain och andra pulver vilket är helt i sin ordning för Sjöberg är numera det heligaste vi har i svensk press.

 

Och visst är det kul att en ”gammal” buse, som alltid gjort precis vad som faller honom in, får lite god press för en gångs skull. Sjöberg tar idag tag i ytterligare en vaken idé och föreslår på debattsidan i dagens DN, att utsatta barn även ska ha någonstans att vända sig ifall de utsätts inom idrotten. Detta finns ju redan i skolan, och som bekant så finns ju även BRIS. Ett mycket bra initiativ, det är många som har blivit utsatta inom idrotten och det borde städa upp ordentligt inom hela området om det fungerar.

Kul att en person kan gå från kokssniffande playboy till auktoritet på bara några månader. För några år sedan satt Sjöberg i Filip & Fredrik intervjuer och igår såg jag Sjöberg i SvT´s Debatt. En omvandling minst sagt. Låt nu Sveriges coolaste idrottsman fortsätta där han hör hemma, istället för i freakshower i TV3. Tror till och med att vi snart är beredda att förlåta honom för hans tävlingsdräkter. Frisyren som han tog världsrekord i däremot blir svårare att förlåta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela