King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Varför ska allt vara så förbannat komplicerat?

Publicerad 2011-01-28 17:54:54 i Allmänt,

Någon sa vid något tillfälle att livet är ganska enkelt och det är väl det. Det är nog bara vi människor som komplicerar det hela. Vi är på en ständig jakt efter lyckan, status, och en hel del annat också för den delen. Somliga jagar efter Stora H runt Sergels Torg, andra letar efter en fyndvas för 8000 spänn på Bukowskis. Vad vi än söker så stillar det nog bara vår hunger för ett kort tag. När vasen står i fönstret eller när nålen sitter i armen så dröjer det bara ett kort tag till det att nästa jakt tar vid. Fotbollsspelaren och numera sportkommentatorn Glenn Strömberg hade en bra vinkel på det där en gång i tiden. Efter det att IFK Göteborg slagit Hamburger SV i finalen på UEFA cupen så dröjde sig Glenn kvar ensam inne på gräset och lagkamraterna som var sugna på att åka och fira segern (säkert Hysén) började bli otåliga. Så en av dom försökte hämta in Strömberg. ”Varför står du kvar här?” ”Jo för när jag går här ifrån så är det ju över.” Jag vet inte hur länge han stannade, men oavsett det, så var det hans sätt att få hänga kvar lite vid det som han hade strävat efter, väl medveten om att imorgon börjar jakten igen.

Var på gymmet idag och work outade eller vad det numera heter, för det heter garanterat något på engelska som ligger bra i munnen. Garderob heter ju numerar Walk in Closet, och häromdagen så var det en person som frågade mig om jag kört fitness någon gång. Självklart svarade jag, lite för snabbt skulle det visa sig, för den här personen började förklara att det var ett specifikt sätt att utföra några övningar på till musik med någon gymnastikinstruktör eller heter det eventuellt fitness coach? Är inte träning tillräckligt jobbigt utan att man ska behöva lära sig ett helt nytt språk? Ska det inte vara enkelt att träna? Ska det inte bara vara att dra på sig sockeplasten och köra igång. Naturligtvis inte. Man ska ha benvärmare, speciella skor för att gå i, om man gör det, en chic armémönstrad brynja i färgen stridsvagn och ett läderbälte som är två decimeter brett. Dagen efter så vaknar man med värsta trainingsachen in the mannaminne.

Stefan Schwarz är inte känd som någon större filosof men även han hade ju sina funderingar på det där med träning. Under en skadeperiod så körde han rehabträning och sa som så ”Att när allt kommer omkring så är tusen sits up om dagen inte så himla mycket.”

Därmed Basta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela