King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Centern De Nya Fascisterna

Publicerad 2011-01-05 03:34:18 i Allmänt,

Underbart  att en rejäl idiot ger sig till känna i Centerpartiet igen. Nu behöver inte Maud känna sig ensam. Stefan Hanna har nämligen slagit till. Från en säkerligen välbehövlig semester i Thailand så bloggar han om hur svettigt det är. Framför allt så bloggar han om att feta personer borde betala mer för det de ställer till med. De är feta och jobbiga och svettas. De borde alltså betala mer för de kostar samhället mer. Okej Stefan jag håller med. Den där tanken är inte så ny och inte så udda heller. Det är synd om dig eftersom så många blev förbannade på dig efter ditt inlägg. Du hade ju rätt. Visst är det rimligt att feta personer som upptar två flygplans säten betalar dubbelt. Eller att de får betala sina hjärt och kärl operationer själva. Det kan man tycka, och det är väl något som ligger i linje med vad svenska folket också vill. Vi det svenska folket vill ju ha det så annars så hade vi ju inte röstat fram Alliansen till att regera igen. Fetton ska betala det håller jag med om.

Vad Stefan Hanna, en man med två förnamn, varav det ena ett kvinnligt, inte har lagt in i sin beräkning är väl att då borde det väl var samma regler över hela linjen. Då ställer sig Cobran en fråga. Vilka ställer till med mest oreda som  kostar samhället pengar? Jo idioterna. Hitler en klockren galenpanna som tog, inte bara sex miljoner judars liv, utan även skapade ett världskrig som tog bortemot 25 miljoner liv. Usam Bin Laden. Pol Pot. Vad har inte dom kostat oss. Rimligtvis så borde alltså idioter också beskattas/bestraffas/besudlas hårdare i vårt samhälle. Är vi överens Hanna? Är vi överens Stefan? Du är inte Hitler eller Pol Pot eller en Usama men du är en idiot och du kostar samhället pengar och du borde beskattas rejält jävla hårt och betala för din dumhet. Ja du är inte ensam i ditt parit att få denna beskattning men du måste också förstå varför du får den.

 

Här måste vi normala personer ägna tid, som vi kunde använda åt att sova, arbeta, umgås med våra barn/ nära och kära, fäder och mödrar, politiska flyktingar eller ideell verksamhet i föreningslivet, för att bekämpa dig och dina kompisar i centerpartiet och era fascistoida åsikter. Vad fan kostar inte det samhället?

 

 

Vad som är mest intressant är egentligen den här inställningen, för Mannen Med Två Förnamn drar även upp ”de äldre” för de kostar också mer än vältrimmade 25 åringar. Cobran är inte förvånad vi har ju accepterat att Führer Björklund vill ha en skola som föder fram nobelpristagare. Vi har ju accepterat att man betalar barnflickor svart och inte pröjsar TV licensen. Städhjälpen ska komma från Litauen och bo källaren. Och vi har ett främlingsfientligt parti i riksdagen för första gången sedan Furugårdarna var i farten.

 

Är det ingen som vaknar någon gång? Vi är ju på väg rakt in i en fasciststat. Inte olik den som redan är på gång i Italien, mer lik den som Mussolini skapade. Vad är det för fel på oss vanliga människor som inte reagerar. Varför blir vi inte arga eller framför allt rädda. Den där liraren borde ju börja betala sin idiotskatt omgående.

 

 

 

Cobran säger så här till er som blev skraja. Var aldrig rädd för en snubbe med två förnamn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela