King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Melodifestivalen

Publicerad 2011-02-13 00:16:14 i Musik,

Cobran kollade motvilligt in den kulturskymning som vi i vårt avlånga land kallar Melodifestival. Javisst det är en tillställning för landsortsbönder och folk som hänger vid folkparken i Åmsele och dricker renat i en Amazon. Inget man tar en Ardbeg och en bit makrill till direkt. Först ut var en kille som gillar 50-talet, och som kallar sig för Brolle Junior, vilket bara det borde vara artistiskt självmord. Han vann visst. En som de kallade Bettan sjöng en låt stående i ånga, och hur många pekoral om vägar och broar hon än staplade på varandra så blev det hur trist som helst.
En brud med skitkonstig tröja var med och lyckades sjunga en låt med benen i 90 grader hela sången, den borde vunnit tycker jag. Inte för att den var bra utan för att hon hade såna bra benmuskler. Finns det inget positivt i en tävling så måste man ju finna de små detaljerna. Sanna Nielsen var också med och hon är ju alltid bra för hon är lång. Det är för få långa tjejer på TV.
En flintskalliga killen som hade lånat kläder av DiLeva var väldigt irriterande med sina händer som hela tiden skulle upp i ansiktet. Ett säkert tecken på att man ljuger sägs det och det kan vara rätt.
Läbbigast denna kväll, av de så kallade musikerna var ändå hon med en grön halsduk, som inte kunde sjunga alls. Någon sa att det var en rip off på Laila K´s grymma Electric men det var båg. Vi som träffat Laila vet att hon skulle ge den där bönan stryk på fläcken.
Sammanfattningsvis ett uselt startfält men det toppades av en ännu uslare produktion. De där två lustigkurrarna som pratade med artsiterna före bidragen var smärtsamt usla och det är länge sedan jag sett sådan smörja. Vem fan har skrivit manus till detta? Dags att införa stupstocken igen. Stackars Rickard Olsson som är en proffsig programledare och verkar ha hamnat i en sörja som kan vara svår att ta sig ur. Trodde att han Visste Bäst?
Hursomhelst så tänker jag inte titta på något mer av detta om inte HA bryter sig in och riktar en Magnum 44 mot skallen.
I morgon så har vi fantastiska tidningsrubriker i AB och Expressen om att någon i Västerås inte fått rösta, vilket brukar benämnas som "Röstningsskandal" eller "Voteringskatastrof", tar tillbaka dt sista eftersom ord som votering sällan förekommer i dessa tidningar då det kan vara svårt att förstå vad det betyder. Hur som helst någon form av skandal är det ju varje gång, men det är sälla som det avser själva låtarna.
Cobran har sagt sitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela