King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

I En Strid Mot Lattemorsorna

Publicerad 2011-02-23 12:40:50 i Allmänt,

 

Visst är det jobbigt med barn?

Jo jag vet, barnen är det finaste vi har och så vidare, men det gäller väl bara våra egna eller hur? Inte de andra, de okända, de gapiga, de jobbga, de andras ungar. Har inte riktigt förstått irritationen mot de så kallade Lattemorsorna förrän idag faktiskt. Fick glädjen att dela bord med två då jag (redan i ett irriterat tillstånd eftersom jag inte fick igång Wi-Fi nätet) idag tog en fika på ett lokalt café. Det anslöt sedan även en Lattepappa så de tre ansåg att de kunde använda alla 25 stolarna som fanns på caféet.



Nåväl här är lite tips ifall ni har småbarn och vill gå ut med dom.



Hungriga Barn Jagar Bäst

1. Se till att det var länge sedan ni gav dom mat. Att ge sig ut på fika med en mätt, belåten och harmonisk kilhatt är ju detsamma som att ge sig ut med den tyst unge, som inte skulle störa de övriga kunderna, och hur kul är det egentligen. Det här är ju generationen som lärt sig att åka till Peru med bara en tandborste i bakfickan så inget ska vara enkelt. Ett grinigt och trött barn syns mycket mer, ifall någon missat din gigantiska dubbelvagn som du ställt framför dörren. Att ge barnet mat på fiket säkerställer att du på ett effektivt sätt punkterar kön, då du tränger dig före och bestämt kräver att din burk med ärtor ska värmas så fort som möjligt.



Ett Fordon Måste Få Ta Plats

2. Vagnen är ett viktigt vapen. Det räcker inte längre med en vanlig vagn utan du behöver en i den storleken som man fraktar brädor på vid sågverket. Var ska man annars lägga matkassar, laptop och annat viktigt. Skit i att du inte har tvillingar, utan en dubbelvagn är du rökt. Det är fullständigt lönnlöst att försöka spärra av en gågata genom breddgående om du har en singelvagn. Det blir ibland så mycket luckor att både brevbärare och ambulanspersonal kommer förbi och det vill man ju inte. Fik är som gjorda för att skapa egna världar. De är oftast små, och om man träffas några stycken och trycker in alla vagnarna så kan man faktiskt se till att inga andra kunder kommer in. Vagnen är även effektfull ifall du bor bor i flerfamiljshus där man kan placera vagnen väldigt strategiskt i trapphuset, typ framför nödutgången eller hissdörren.

 

Andra Gäster - Dina Fiender

3. Visa gärna för andra gäster, ifall det finns några kvar att du hellre pratar i telefon med någon väninna än att trösta ditt barn som börjat gråta på grund av att hon inte når maten som du hade tänkt att ge henne. Det är ett grymt effektivt vapen att först ge det hungriga barnet lite mat och därefter, som en så kallad cliffhanger, låta henne vänta tjugo minuter på nästa tugga, medan man ringer upp Louise och berättar om att Hans-Åke varit otrogen igen. Ditt barn kan på den tiden förvandlas till något fullkommligt galet men framför allt till något som stör andra kunder. Använd detta till att om möjligt ta över den andra kundens plats, så att man kan ha den till att lägga leksaker på.




4. Jobba i grupp

Det är alltid effektivast att arbeta i grupp och angripa en ensam cafékund. De personer som frivilligt drar sig till ett fik för en kaffe, semla och lite tidningsläsning är oftast sjuka, ensamma psykopater och de ska givetvis bort. Här hjälper man faktiskt caféägaren för att på så sätt göra en "naturlig" utrensning av rätt trista kunder. Detta är dock svårt och ibland så måste man ta till det tunga artilleriet, det vill säga barn som kan gå. De är svårkontrollerade redan i hemmiljö, men släpp dom vind för våg på ett fik medan du och kompisen snackar bort en halvtimme eller så kommer du snart bli varse att övriga kunder har gått. Det gör även du och dina kompisar för ingen vill ju sitta på ett fik som inte har några kunder.




Jag räknar till 28 sittplatser på fiket, 27 om man tar bort min plats men det är redan fullt faktiskt. De fem vagnarna som strategiskt placerats i gången motar bort de som tänkte gå till fots in och det går faktiskt att sprida ut sig på 27 stolar även fast man bara är sex stycken.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela