King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Veckans Presidentkandidat

Publicerad 2011-12-09 22:36:33 i Allmänt,

Alltså man kan skriva så mycket som man vill om Carema, men man måste inse att det egentligen inte spelar någon större roll, för de kommer att få fortsätta med sitt skit så länge vi har en borgerlig regering i det här landet. Man kan skriva en massa skit om skolan också men det lär inte hända så mycket i den branschen heller eftersom sossarna, eller åtminstone en sosse, sitter och tjänar 256 miljoner på att skolungdomarna spelar Counter Strike på lektionerna.

 

Kollade in det mycket eminenta programmet debatt igår och fick mig en riktigt skön diskussion till livs. Den pågick mellan hon som skrev boken om knugen och några tappra rojalister. Kungligt skulle man kunna säga. Kungen är ju ett päron och får i runda slängar 120 miljoner om året från statskassan vilket ju är på tok för mycket. Fast om man tänker efter så kanske man håller med den där tanten från Rojalistiska Föreningen som sa ”..men lite lön måste han ju få för sitt arbete…ni anar inte hur mycket post han får och sånt tar tid att svara på.” Det säger man två dagar efter att man nekat industriarbetarna 600 kronor i löneökning i löneförhandlingarna. Det är kul att det dyker upp såna där personer i alla fall, nu när Sune Hjort, UFO-forskaren inte är med i TV längre.

 

Den andra debatten angående huruvida skolor ska fira lucia i kyrkan ser jag dock lite allvarligare på. Vad ska de egentligen där att göra. Skolan är för alla och då tror jag nog att man gör klokt i att hålla sig borta från kyrkan. De har ju inte gjort något vettigt sedan korstågen.

 

Istället för att beklaga sig om saker man inte kan göra något åt så är det bättre att kolla sport. Visst överraskande att båda Manchesterlagen missade slutspelet i CL, tråkigt för Mellberg att han blev blåst på slutspelet på övertid efte en mirakulös vändning i slutminuterna. Efter de bedrövelserna så kommer räddningen från Norge, och det är inte Petter Northug som kommer med den den här gången utan norsk TV. Här har man arrangerat en match mellan lite gamla bollproffs och andra och utrustade spelarna med varsitt elhalsband, som man använder för hundar, fastsatt runt låret. Programledarna gav stötar då spelarna uppträdde oetiskt och filmade och vid liknande situationer, något som de sedan struntade i efter ett tag, och delade ut stötar lite här och där. Det är riktig idrott och måste ju vara en enastående underhållning. Alla som har sett Familjen Simpson på elchocksfamiljeterapi vet vad jag menar. Klicka på länken nedan och strunta i det fjantiga språket de pratar:

http://www.youtube.com/watch?v=HuKva8GUwBk&feature=player_embedded#!

Nåväl veckans person är inte någon på Carema eller skolverket, ej heller någon från BorgarAlliansen, det är Texasguvernören Rick Perry, nej inte han från Beverly Hills, det är Luke Perry. Han kandiderar till presidentämbetet i Förenta Staterna för närvarande. Denne stockkonservative, religiösa fanatiker har precis startat ett krig mot Obamas krig mot religionen där han fördömer Obama, och att han förhindrar skolbarnen att be i skolan (det togs bort 1962 av högsta domstolen) och givetvis så är han också emot att det är bögar i försvaret. Om man kollar hans videor på FoxNews så är givetvis kommentatorsfältet stängt, men nu lever vi ju i YouTubevärlden och där kan man kolla ett par rätt mysiga videos. Den första när han debatterar med andra och inte vet ett skit:

http://www.youtube.com/watch?v=MEhH2R42Ar8

Den andra är från ett tal från en skola där han hoppas att alla som fyllt 21 ska rösta på honom, för han har glömt bort att man får rösta när man är 18.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wnJDboqAwnI

Den sista är från hans krig mot Obamas okristliga regering:

http://nation.foxnews.com/rick-perry/2011/12/07/perry-strong-ad-obamas-war-religion

Det känns som om det här kommer vara killen som tar hem valet och äntligen rensar upp i den där hippiestaten. Inte en dag för tidigt. Vad som slår en är ju varför jänkarna är så skraja för muslimska fundamentalister när de (ofta) själva är kristna fundamentalister. Vad är skillnaden mellan att böna och be mot Mecka på skoltid mot morgonbön i skolan egentligen? Ännu ett skäl att inte fira lucia i kyrkan. Personligen så anser jag ju att det är rätt fint i kyrkor och jag går ofta in och kollar läget så jag har inget emot dem som byggnader, och jag har lagt ett par spänn i deras tiggarbössor (som om de behövde det) i Notre Dame men jag förstår inte riktigt vad man ska dit och göra på julen? Jaja Jesu födelse, men hur många kan med handen på hjärtat säga att det är därför vi firar jul? Det gör ju inte ens Runar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela