King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Tidens Tempo?

Publicerad 2011-12-13 08:58:53 i Allmänt,

 

 

Alltså jag tänker på hur sjukt vi tänker i vårt samhälle, eller åtminstone de ifrån härskarklassen. Härskarklassen är alltså de som förut kallades adel, men numera innehåller en hel drös med olika typer av personer, då adeln inte klarade av att behålla regler för uppförande på egen hand. Någon jävla bolsjevik kom också och tog bort den regel att rösträtt ska basera sig på inkomst, så då måste man ta med en del personer som arbetar på riktigt för att kunna vidmakthålla läget, för nu blåser vindarna åt rätt håll igen. Svenskt näringsliv, Kungen, Alliansen och en försvarlig del av det slödder är nu inkluderade i den nya adeln. Den Nya Adeln är från början det som Reinfeldt tänkte kalla De Nya Moderaterna men någon mer strategisk person förhindrade detta, inte ens hans slogan om Sveriges Enda Adelsman gick igenom.

Okej ovanstående rader kanske kan lite verka lite överdrivna, det här är ju det som härskarklassen försöker hålla för sig själva. De erkänner ju ofta att de är en härskarklass men en snälls sådan, en som vill alla väl, att alla sjuka ska ha jobb och så vidare. Men då händer det ibland, olyckan är framme och en tragedi för nationen utkristalliseras. Jag pratar inte om Per Unckels död, det var visserligen tragiskt men den kom ju lägligt för partiet för då kan utredningen om fotbollsvåld läggas på is igen, utan jag pratar om att Katrin Zytomierska, vars tjänstehjon har rymt. Katrin som jobbar med att blogga för Alliansen hade tagit med sig sin barnflicka, som inte fick komma in i landet, men Katrin ordnade detta genom sina kontakter och vips så var barnflickan inne i USA. Trots att Katrin varit snäll mot sitt tjänstehjon och tydligen skickat choklad till hennes släktingar i Polen och även låtit henne träffa sin familj någon gång så rymde hjonet. Detta föranledde Katrin att använda sin blogg till att sätta ut en efterlysning så att hon kunde få tillbaka sin ägodel, och när inget hände, att  hon skriver på svenska och det är väldigt få amerikanare som kan det språket kan ha varit nyckel till att det inte gav något resultat, så gick hon ut och berättade att hon i framtiden skulle se till att förstöra  hennes liv och se till att hon inte skulle få idka slavarbete igen.

 

Det brukar ju funka bra så länge som de som äger inte blir av med något, då kan man hålla fasaden utåt intakt, men när något går förlorad så krackelerar den. Kanske var det sådana här saker som fick Erlander att ta bort tjänstehjonen förra gången?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela