King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Cobrans JulCalender - 15 December

Publicerad 2011-12-15 09:22:46 i

Frank Worthington - Leciester City

Idag så tar vi en riktig festprisse både på och sidan av plan. En briljant tekniker och en riktig strulputte men framför allt så var han bra på att göra damerna på smällen. Han har till och med en i Sverige för där spelade Frank också, han gjorde 12 matcher och 4 mål för Mjällby AIF och får på så sätt ner Chippen "jag bor i Arabien numera" Willhelmsson till andra plats för den klubbens största. Som ni ser på bilden nedan så hade den gode Frankie odlat fram de kanske tjockaste polisongerna i hela Leciestershire, med åren kompletterades detta med en elegant mustasch och senare även med en häftig hockeyfrilla.

Trots sin enorma smak för det ljuva livet så hann Worthington med 8 landskamper och två mål (troligen bättre snitt än Rosenberg) och ett försvarligt antal klubbar. 24 stycken klubbar har han representerat men det är ju de två första Huddersfield Town och Leicester City, som på den tiden uttalades Laj-kester i svensk TV, som man minns honom mest ifrån.

Det finns ett underbart youtubeklipp på ett riktigt konstmål som Frank gör på Bolton Wanderers när han spelade för Ipswich Town på följande adress:

http://www.youtube.com/watch?v=RlqU-pQMR74

 

 

Hans självbiografi heter givetvis "One Hump or Two" vi är säkra på att Frank föredrog två....

På bilden ovan så ser vi Frank i en 70-talets nationaldräkt, skjorta och stickad väst. Omåttligt populärt, nästan mer poppis än att ha t-shirten utanför skjortan. Och på bilden nedan så har han köpt ett par såna där solglasögon som man kan köpa i affärerna på Västerlånggatan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela