King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Lös Biljett Och Sitt Ner

Publicerad 2011-08-13 11:38:30 i Fotboll,

Så kom då dagen som vi väntat på sedan i början på maj. Premier League startar. Ska man tro allt man läser så vinner United, Chelsea eller City och det är väl ganska troligt. Arsenal håller ju på och säljer av sina gubbar, medan Liverpool som vanligt ser intressanta ut, och som vanligt är Gerrard skadad. Tottenham har ett starkt lag som borde räcka långt men de har inte köpt så himla intressanta spelare inför i år. Stoke håller som bäst på att buda på Crouch och Palacio medan Bred Friedel, 40 är det som inkommit om man så säger.
Nykomlingarna är rätt ointressanta i år om man bortser från Queens Park Rangers som både har fett med stålar och en god grund att stå på. Norwich City(uttalas Naaaaaaarich) har förvisso de bästa pajerna på grund av Delia Smith´s omsorg, men de har inte värvat så överjävligt intressanta spelare. Swansea, Wales bidrag till den engelska toppfotbollen, kommer att få det trevligt med mycket folk på matcherna och kanske kommer man då och då vinna någon match. De kan passa på att rusta för Championship 2012 istället. Fast ifall de lyckas värva både Trezeguet och Gudjohnsen så kanske det kan hända lite?
Idag är det hemmapremiär för Crewe Alexandra och mycket står på spel. Den inledande matchen mot DiCanios Swindon Town var föga imponerande och det behövs en rejäl uppryckning i eftermiddag mot Andy Hessenthalers Gillingham. Eftersom Gills är ett skitlag så kommer det givetvis inte bli några problem. Seger med 2-0 är mitt tips. Håll även ett öga på AFC Wimbledons första Londonderby mot Dagenham & Redbridge kan bli en rejäl publikfest.
Hur som helst så är det äntligen igång för fulla muggar och nu så kan allt återgå till det normala igen. Inget klurande på vad man ska göra på lördagseftermiddagarna längre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela