King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Ett Par Passbitar

Publicerad 2011-08-13 16:48:41 i Fotboll,

Statligt ägda Svenska Spel har en riktigt bra liverättningstjänst på sin hemsida. Det ska de ha all heder av.
Salladen på Loftus Road är smått fantastisk och det vore kul ifall QPR kunde ta en seger i första omgången. Läktaren är rena arenaporren.
Brighton & Hove Albion, nykomlingar i Championship har en ny arena, Amex Stadium, för första gången på väldigt många år. Vi får se om den berömda "nyarena-effekten" ger något. Drygt 20 000 hemma mot Doncaster Rovers, som oftast har med sig 30 personer till bortamatcherna är imponerande. 21 000 i ligacupen på en onsdag är galet.
Football365 har den överlägset bästa sidan för att följa matcherna live på nätet, samma som Teamtalk.com ska sägas, man kan följa matcherna i Evo Stik League till och med.
Nottingham Forest slog Notts County på straffar i Ligacupen i onsdags, Forest kvitterade på tre minuters tilläggstid i förlängningen och vann sedan på straffar. Drygt 20 000 på den matchen.
GW Persson har sålt sin polishjälte Evert Bäckström till Hollywood som ska göra polisfilm på detta. OM jag inte missminner mig så håller man även på emd en svensk produktion på böckerna. GW Själv ville inte säga vem han tyckte skulle spela Bäckis, men han hade någon i åtanke sa han. Kan inte vara någon annan än Rolf Lassgård, men vem ska spela honom i Hollywood? Jag hoppas att man tänker på Timothy Spall när man castar den filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela