King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Var Gömmer Man Ett Ton Hasch?

Publicerad 2011-04-12 23:46:04 i Allmänt,

 

Det har idag gjorts ett tillslag i Christiania där man hittat ett ton hasch, inget man direkt gömmer i byrålådan eller i ett LP-konvolut (han i filmen G hade sitt gömt där) så var fan förvarar man sånt, utan att folk undrar? Det är dessutom olagligt, även i Danmark. Landet där man får ha hur mycket smör på mackan som man vill. Är hasch tungt? Ett ton borde ju åtminstone fylla någons garage.

Såg den riktigt sköna filmen Himlen Är Oskyldigt Blå, med Bill Skarsgård och Peter Dalle. Sonen ansåg att det var den bästa början på en film han någonsin sett, då man direkt efter förtexterna fick se, det som i sofistikerade kretsar betecknas som full frontal nudity. Att man lite senare i filmen beskrev ”Tyresötjejer” som lite snyggare och lite kåtare än andra var ju också det en fullträff, fast det är nog sant, när man tänker efter. Peter Dalles karaktär var obetalbar och han såg så där härligt 70-tals porrig ut. Kudos även till Björn Kjellman som spelade alkis.

De senaste åren så har man börjat bygga i Stockholm och inte vad som helst, man bygger arenor, så att Bruce Springsteen och Iron Maiden kan spela på flera olika ställen när han kommer hit nästa gång, om fem år eller så. Det tragiska i fallet är att något stackars fotbollslag måste spela på dem och om man som jag, har mina känslor för ett lag i Superettan, som på en bra dag, mot ett bra lag drar 15 000 då känns det rätt ödsligt när halva arenan står tom. Jag misstänker att dock att det kommer bli som vanligt, att man har en person som säljer korv på arenan, så skillnaden kommer vara rätt minimal. Det positiva är att det mesta av pengarna kommer att gå till de fattiga satarna i AEG och Stockholms kommun. Misstänker att det kan bli som det gamla storlaget New Brighton, som trots sitt namn var lokaliserade norr om Manchester, där ägaren hade en arena för 100 000 åskådare och startade ett fotbollslag. De snittade på runt 900 åskådare de två säsongerna som de spelade i Engelska Ligan.

 

Dagens mest spännande citat kommer från Sebastian Larssons agent som låter meddela att Sebastian inte tänker spela kvar i Birmingham och att man har många intressenter, bland annat lag från Turkiet. Låter väldigt hett tycker jag. Vem skulle inte byta den trista Engelska Premier League mot ett par år i skymundan med Karabukspor eller vilket annat lag som helst som slutar på spor.

 

Sista avsnittet av Veckans Brott idag och det kändes tråkigt, men det kommer ju en ny omgång i höst. Dessutom så ska GW lösa sommarmord i sommar så det kan man ju se fram emot. Den briljanta Camilla Kvartoft är perfekt i rollen som GW´s sidekick för det råder ju inget tvivel om vem som är stjärnan i det här programmet. Idag var den intressantaste frågan ”Varför har du alltid väst på dig Leif?” ”Mmm det är ett mycket praktiskt plagg där man får ner mycket i fickorna.” Behöver jag säga mer än att Cobran ALLTID har väst på sig på jobbet. GW tillade slutligen: Även Calle Bildt brukar springa omkring i väst trots att han inte jagar, och jag jagar ju både djur och skurkar.

Visst, vi måste nämna Hammarby IF. Givetvis förlorade man den viktiga inledningsmatchen mot Assyriska FF. Bajen köper in tre nya forwards och har en mycket fin uppställning framåt men det hjälper föga om man inte har försvarsspelare som kan spela upp bollen. Ska det bli en säsong till som suger? Det var en plågsam tillställning på Jallavallen, visst var den en bra första halvlek, men jag tror inte Bajen hade ett skott på mål i den andra. Tur att man delade soffa med Snickaren som kläckte lustifikationer om Kalmars nya hemmastadium, Guldfågeln Arena. ”Man kan välja på ståplats och sittpinne där.” Som sagt det finns en stå uppare i oss alla.

Kommentarer

Postat av: Ross

Publicerad 2011-04-13 11:11:49

O Store Kingcobra,



Att det gått hausse i arenor runt stan är faktiskt oroväckande, vilka lag ska spela där och vilken publik ska hitta dit? AIK vet inte ens var de ska lira än, då Råsunda rivits...planeringen känns kanon. Men tror förbund och stadsnämnder att de kan hålla arenorna levande genom att damma av Maiden, Bosse och U2 mellan varven så - lyyycka till!



Det är nämligen idioter som vi man behöver för att driva en arena, folk som följer sitt lag i vått och torrt och glatt väntar medans den där korvgubben slevar på senap åt de 32 som står före dig i kön. Idioterna (vi) och ett hemmalag som helst då bör snitta på runt 15-20 000 för att inte konka tack vare den nya fina arenan...men inte en Pukka Pie så långt ögat kan nå och förmodligen 2.8-öl i plastmugg - så hur lockar man folk?



Svar: Det går inte.



Apropå brass, ett ton...jösses. Jag har en polare som brukar orera om "kiloaffärer" kring 70/80-talet, då krävdes det stora hockeytrunkar för att kunna frakta skiten. Min teori är att man låtit holka ur en stor byggnad och använt den som silo...tänk en liten glödbrand där...en hel stad påtänd som julgranar, med gynsamma vindförhållanden skulle Turning Torso bli en del av Christiania och Wallander börja le igen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela