King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Rapport Från Krökarkulan

Publicerad 2011-04-09 01:28:42 i Allmänt,

Okej ytterligare en rapport från vad vissa illvilliga personer kallar krökarkulan. Klockan har gått en timme över midnatt och jag har försökt förmå sonen att hänga med och se Rymdinvasion I Lappland i morgon, ledmotivet sjungs förövrigt av Britta Borg, men det lät inte som om det föll honom i smaken, trots att Virgil Vogel har regisserat. För er som har ett uns kulturgnutta i kroppen så visas den i Nobelhuset i Gamla Stan halv sju eller halv åtta.
På tal om utomjordingar så dök Sveriges enda riktigt fullkomliga riksidiot upp i TV rutan ikväll. Maud hade som vanligt ingen aning om någonting. Inte när hon skulle sluta eller om hon okejat lite fallskärmar till några kompisar på Vattenfall. Hur som helst var hon inte ansvarig för något av det hela, bara man hade kul. Betänk att det var en tid då jag och mina kamrater hade långa och ingående djupa funderingar, huruvida en ointelligent person visste att han var dum, eller huruvida han var för dum för att märka att han var dummare än andra. Då Maud dök upp i rutan så verkade allt helt plötsligt glasklart som ett nyputsat fönster.
Per Morberg går från klarhet till klarhet i sina matprogram. Sveriges Gordon Ramsey kanske är för starkt ord men de har vissa likheter och så gillar jag de rätt ofärdiga och spontana i programmen. "Har du lite gåslever hemma?" "Självklart." "Det är gott att ha i såsen vettu." Kul program och sen när hans mormor kommer och äter maten sen, fast det är visst hans fru säger dom. Är han gift med sin mormor? Trodde det var olagligt, men det skiter nog Morberg i för han gör ju som han vill.
Jag skulle vilja se en tuppfäktning mellan Ramsey och Morberg i direktsändning. Tror att Ramsey skulle dra till med "u fucking twat" medan Morberg skulle svara: "Ja så kan man ju också säga" medan han svettade ner hans nya märkes jeans.
Calle Bildt har hållt en rätt låg profil sedan sina bevingade ord "man vill ju inte göra Khadaffi syrak" och det är trist. Den sittande regeringen har samma ryggradslösa hållning som samlingsregeringen hade under andra världskriget, när civilbefolkningen i utsatta delar av världen blir mördade. Fast det har vi ju i det här landet oavsett regim tror jag. Under Rwanda massakern så var det endast Thomas Gylling i Pang Pang Krokodil, som försökte få folk att vakna att det faktiskt pågick ett folkmord i Afrika, medan vi andra satt och räknade på om vi skulle tjäna stålar på att gå med i EU. Därför känns det fel att hänga ut Carl som ansvarig, vi har ju trots allt en statsminister och han borde ju häcklas mer än vad han gör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela