King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Huliganer och Ägg

Publicerad 2011-04-27 16:10:54 i Allmänt,

Per Unkel eller Unkel Per sticker ut hakan i hulligandebatten och drar till med att det borde finnas kameror som kan urskilja bråkstakarnas ansikten. Ett rätt drastiskt drag men det skulle onekligen hjälpa polisen att identifiera de som stökar till det. Lika revulotionerande som målkameror kan tyckas. Tekniken finns men man vill inte riktigt använda den.
En annan syn på det hela har Vännen CC: "problemet är att människor hejar på (olika) lag. hade de varit intresserade av fotboll skulle det inte vara fallet. hela upplevelsen blir ju färgad av vidhäftandet av sitt lag - och upplevelsen av fotboll går förlorad." Det ligger ju faktiskt rätt mycket i det. De som gillar fotboll kan ju även se skönheten även om det inte går så bra för det egna laget.
Jag skulle vilja se den engelska varianten där man tvingar huliganerna att inställa sig på polisstationen under pågående match. Det skulle ju göra det enklare att hålla koll på rötäggen, fast det kanske skulle vara kränkande och bryta mot någon annan lag.




Ny trend bland husmäklarna är att man kör visningen med obäddade sängar och middagen fortfarande stående på bordet. Lite tidningar på golvet ger en autentisk stämning. Intressant idé. Skälet ska vara att spekulanterna tydligen genomskådat det där med styling. Fast gjorde man inte det för rätt länge sedan? När man kommer hem till någon som enbart har ett bord och två stolar i lägneheten så misstänker man ju att det inte riktigt ser ut så i vanliga fall, såvida det inte bor ett par fladdermöss i huset som kan kvarta i gardinstången.




Företaget Svenska Frigående Ägg säljs till Danskarna, då anser jag att man borde byta namn fast äggen blir ju givetvis ännu mer fria när de är Danska. Detta frihetsälskande folk som dricker öl till frukost kan ju bara göra hönsen ännu mer glada och befriade.

Kommentarer

Postat av: johan hamrin

Publicerad 2011-04-27 17:30:32

inget ont om danskar men dricker inte alla öl till frukost ?

Postat av: KingCobra

Publicerad 2011-04-28 06:55:40

En del dricker ju tequila, bra ifall man har ett viktigt möte till exempel. Det blir lite mer riv då.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela