King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Man Blir Så Stolt

Publicerad 2011-04-26 23:45:53 i Fotboll,

 

Återigen en avbruten fotbollsmatch. Äntligen så gick vår vägledare och livskompass Lena Adelsson Liljeroth ut och sa till på skarpen. Svenska Fotbollförbundet måste se till att styra upp det här nu. Ordagrant sa hon ”DE (SFF) borde kunna ta en mer aktiv del i det här. De har ju ändå någon slags samordnande roll i det här”. Där gick Alliansregeringen in och sa till på skarpen åt de bollsparkande bolsjevikerna. Det är sant att det här är för jävligt, och jag är så förbannattrött på de här idioterna som förstör fotbollsmatcher, men det fattar ju alla som håller på. Vad ingen verkar  fatta  är, varför det i vårt land inte finns lagar emot sånt här. Klubbarna får exempelvis porta åskådare, men de får inte ha något register över vilka som är portade, ty det strider mot personkultslagen eller något annat hokus pokus. Då känns det bra när en Thatcherkopia går ut i pressen och skyller på de som lägger spelschemat.

 

”Bankrån på Odenplan, men är det inte på tiden att medborgargardena i området gör något?” Inte otänkbart att det är nästa grej vi får höra. Det är en fröjd att höra DN´s sportkrönikör Johan Esk i radion med sina sunda åsikter. Även Mr Pilsnerbutelj, Erik Niva, hade en del vettigt att säga. Klart är i alla fall att det finns flera länder i närheten av vårt land där samhället är tuffare men där det fortfarande går att ta emot 60 000 åskådare en lördagseftermiddag. Kanske en studieresa skulle vara på sin plats. Sådana behöver ju inte enbart gå till franska vindistrikt eller till tjurrusningen i Pamplona. Det måste vara så att de som ställer till kravallerna någon gång blir dömda till ett riktigt straff, istället för att man ger laget fem poängs avdrag.

 

 

 

 

Dagens citat är på engelska och lyder enligt följande:

”The difference between Clint Eastwood and analsex is that Clint Eastwood makes your day but analsex makes you whole week.”

Vill man höra mer insiktsfulla saker så finns det massor med grejer med komikern Jack Dee på nätet. Har man 4Komedi så kan man se honom där.

 

 

 

Jag har nu tre arbetsdagar kvar på jobbet och funderar allvarligt på att bli som den där vaktmästaren i Scrubs. Ska ringa Karolinska på måndag morgon.

Filmen Social Network kollade Cobran och Äspingen på i tisdagskväll. Klart sevärd och väldigt rolig. Vad som är sant och inte sant är svårt att avgöra men bra underhållning och alla som gillar historier om arroganta genier får ju sitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela