King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Kvart Över Sex Idag

Publicerad 2011-04-30 18:16:21 i Fotboll,

 

 

 

17:15 i England en timme senare i Sverige så står slaget om de viktiga platserna för promovering och relegering i Conference League. 45 omgångar spelade och seriesegrarna är redan korade. Crawley Town har plockat otroliga 104 poäng, nästan tjugo fler än tvåan AFC Wimbledon som länge ledde men nu får inrikta sig på kval. Övriga kvalplatser är även dessa klara och de gick till Luton Town, Wrexham och överraskningen Fleetwood Town. Hatters och Wrexham är ju stabila gamla ligalag men Fleetwodd är nykomlingar och stal en play off plats direkt. Stort. Ännu större om de skulle gå upp.

 

 

 

Nåväl det är i botten som den stora dramatiken utspelar sig Histon och Eastbourne är redan avsågade men de två sista nedflyttningsplatserna är synnerligen ovissa och fem lag är inblandade i denna härva och det ser ut enligt följande:

18. Barrow                      47p. (-17)

19. Forest Green Rovers         46p. (-18)

20. Southport                   46p. (-19)

21. Tamworth                    46p. (-22)

22. Altrincham                  44p. (-39)

 

Ett rejält getingbo minst sagt. Så vilka spelar mot vilka?

 

Barrow tar emot nykomlingen Hayes & Yeading hemma på gamla anrika Holker Street och Barrow som är vana lindansare borde nog ta en seger här. Londonbaserade H&Y har skrapat ihop 51 poäng och är nog rätt nöjda med det. Den väldigt långa resan till Cumbria gör nog även sitt till. Klar hemmaseger med andra ord.

Southport har en mycket svår bortamatch på Rockingham Road mot redan klara och avspända Kettering Town. The Sandgrounders lär få det hett om öronen och utan viktiga försvararen Rob Marsh-Evans så blir det troligtvis förlust.

 

Altrincham som har det sämsta utgångsläget har den enklaste matchen då de möter redan nedflyttningsklara Eastbourne hemma på Moss Lane och bör ta en komfortabel seger där, men laget har ju rätt stora personalproblem och med en hemsida gjord i frames så är det kinkigt att få fram någon vettig information.

Den riktiga godbiten är ju stormatchen mellan Tamworth och Forest Green Rovers direkt avgörande (givetvis går den i TV) och det kommer att bli nervigt på The Lamb ikväll. Jag skulle tippa på att det blir många som fluktar på resultattavlan (fast man har ju inte det i England)och ett oavgjort resultat är nästan otänkbart. Jag är vågad och tippar bortaseger, FGR är vana att vara i den här situationen och har lite mer spets i laget. Tamworth har endast tagit tre poäng av femton möjliga så tyvärr bye bye Tamworth.

 

 

Cobrans Tips:

Tamworth – Forest Green Rovers  1-2

Altrincham – Eastbourne         2-0

Kettering Town – Southport      2-1

Barrow – Hayes & Yeading        3-1

 

Föjande resultat ska lämnas in på en trippel och innebär att Altricham gör en fullkomligt oväntad bragd och lägger sig fore både Southport och Tamworth.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela