King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Ja det är ju snart val

Publicerad 2010-09-16 02:58:31 i Fotboll,

Rösta på Moderuskerna, eller Sveriges enda arbetarparti som de så käckt kallar sig i reklamen. På ett sätt har de väl rätt, eftersom Sossarna så villigt gått mot höger, och det som en gång var en gräns för arbetarna har suddats ut. Jag kan gott och väl se att inom några år så är även Socialdemokraterna med i Alliansen. Kanske är det så att Vänstern också är ett arbetarparti? Kanske har jag fel?

 

 

 

 

Vad man inte verkar tänka så noga på är att genom att rösta på Moderaterna även röstar på Folkpartiet och Kristdemokraterna, vilket enligt min vän Stickan är liktydigt med att rösta på Nazisterna, och jag ger honom rätt där. Björklunds dröm är att odla fram nobelpristagare och inte en bred bildning bland det svenska folket. Okej vi går igång på olika saker men det känns fel att såna personer ska ha makt i Sverige.

Calle Bildt är Sveriges utrikesminister och har ett stort engagemang i Lundin Oil som är lika snygga som de gamla europeiska kolonialmakterna. Det är ett stort skämt att det svenska folket köper detta. Även vi har ett ansvar och ett av dessa är att förhindra att U-länderna blir utnyttjade av kapitalet igen. Det känns rätt olustigt. Det som Lundin Oil gör i Etiopien är en skam för Sverige och även för de som röstar på personer som jobbar hårt för att utarmningen av de fattiga ska fortgå.

Vad som känns än mer olustigt är att vi är medlemmar av en så kallad gemenskap (EU) där medlemsländerna börjar kicka omkring Romer. Ja de är ju bara Zigenare så skicka dom någon annanstans? Detta utan att vi egentligen reagerar. Frankrike verkar totalt ha glömt att det endast var 65 år sedan vi hade ett världskrig där man förvisso jobbade lite hårdare på att få bort oönskade medborgare, men det som sker i Frankrike är en skam för hela Europa.

 

 

 

Italien har ju sedan länge jobbat sig allt hårdare mot envåldshärskare i Silvio Berlusconi och samarbetet med Lega Nord fungerar ju perfekt numera. Mänskliga rättigheter för flyktingar är redan idag ett minne blott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela