King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Förhållandet mellan kvinna och man

Publicerad 2010-11-27 11:32:00 i Allmänt,

En gång i tidernas begynnelse så var jag i Kemer Turkiet, det var första året som någon hade flygresor dit och det var billigt som fan att åka dit. Det var ännu billigare där, dessutom rätt tråkigt. Tiderna förändras, det är numera inte så billigt att åka till Turkiet men det är ungefär lika tråkigt. Vi upplevde en del roliga saker som berörde förhållandet man-kvinna där.

 

Nummer Ett:

Vår resekamrat Christer ska inte ha sängen närmast dörren. På grund av denna felaktighet i rumsplaceringen och det faktum att Christer sover naken och att han ibland kastar av sig täcket, gjorde att vi inte fick någon städning på hela veckan. Ett klassiskt förhållande mellan rödhårig, blek svensk och medelålders muslimsk (tror vi) hårig städerska.

 

 

Nummer Två:

På flygplatsen hem så åtnjöt vi för första gången gästfriheten hos Zultan Airlines och deras små egenheter. De ropade länge och väl i högtalarna efter en passagerare som saknades och när han inte dök upp la kvinnan ifrån sig mikrofonen och började skrika istället. Det var dock fler som var sena. Ett svenskt par. Man och kvinna runt tjugofem. Vi har redan checkat in och sitter och samspråkar i lugn ton och vi ser dem på långt håll. Han med ryggsäck på ryggen och gymnastikskor börjar springa mot disken. Hon med sin tunga väska och sina pumps, blir snart distanserad. När han nästan är framme vid disken så vänder han sig om (och då ska man veta att egentligen alla på den lilla flygplatsen tittar på dom två) och ropar irriterat: ”Men skynda på då!!” Hon såg RÄTT SÅ irriterad ut.

 

 

 

Jag har länge funderat på om hon dumpade honom på flygplanet eller om hon väntade till dom kommit hem och han somnat så hon kunde klippa sönder alla hans byxor eller något liknande. Ifall de höll ihop hur länge fick an vänta innan han fick ha intimt umgänge med sin kvinna? Någon av de kvinnliga läsarna kanske kan specificera tiden på ett sådan brott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela