King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Konsumentupplysning - Salon Laser

Publicerad 2010-03-01 13:12:00 i Allmänt,

Ännu ett sätt att ta bort det som vi i vanligt tal kallas generandet hårväxt kan det tyckas men den här är faktiskt bättre än alla andra. Den svenska berättarrösten kräver till och med ett förbud för andra produkter, så bra är den. Klart att man blir jäkligt nyfiken. Att för bara 2 lök bli hårfri och få livet förändrat, ja man påpekar faktiskt att produkten redan har förändrat livet på tusentals människor. Dessvärre så berättar man inte hur livet förändrats men eftersom jag är positivt inställd redan från start så misstänker jag att det är på ett positivt sätt. Det skulle ju vara trist om man som biverkning blev alkis eller något ännu värre.

 


 

Vad är det då som gör Salon Laser så intressant det är inte väskan även om den är fin. Det är säkerheten. Den har både en startnyckel och en kod vilket gör att ifall din två åring lyckas knäcka koden så måste han fortfarande ha nyckeln. Foolproof. Eller om den blir stulen vid inbrott (ja vaddå det måste finnas inbrottstjuvar med faiblesse för skönhet) så måste han även vara en riktig hacker för att kunna få igång den. Säkerheten är det viktigaste som en av de intervjuade sa.

 

En sista iakttagelse är att man bir förvånad över hur många av fotomodellerna i inslaget som bor ihop med jättehåriga killar som vill låna den.

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela