King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Grays Athletics – Recreation Ground

Publicerad 2010-03-26 01:25:32 i Engelska Fotbollsarenor,

Engelska division 5 lag har ju rätt hyggliga arenor trots allt, åtminstone med svenska mått mätt. Grays Athletic spelar i Conference League (engelska division 5) och är så vitt jag vet en halvproffesionell klubb. Man har för närvarande Julian Dicks aka The Terminator som tidigare spelat för Liverpool och West Ham bland annat som manager.


Arenan tar 4500 åskådare och har 1000 sittplatser. Spelarbåsen är på den motsatta sidan av omklädningsrummen vilket i sig är lite lustigt då lagens ledare och avbytare får promenera över planen vid halvtid och vid matchens slut. Ni ser också att en del hyresgäster har ”säsongsbiljetter” via sina balkonger som vetter ut mot arenan.





Grays har spelat här sedan 1906 men uppenbarligen har arenan renoverats ganska grundligt nyligen och heter därför The New Recreaction Ground, något som absolut ingen kallar den. Självklart finns det barer och annat viktigt som svenska fotbollsklubbar aldrig skulle drömma om att ha på en fotbollsarena. Det är ju rätt makalöst att man ska behöva dricka pissiga 3,5:or när man går på allsvenskan men om man ser engelsk divison 5 fotboll så kan man avnjuta en fräsch Boddington i pausen. Sverige är hyckleriets hemborg när det gäller sånt. Man kan dock hälla i sig 20 öl innan man kommer.


Grays snittar på 780 åskådare per match så det är troligtvis ganska lätt att få biljett om man har vägarna förbi. Staden ligger i Essex i sydöstra England och sin fina arena till trots så planerar man att bygga en ny.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela