King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

JAG BARA MÅSTE

Publicerad 2010-06-09 18:03:43 i Fotboll,

Klen av magsjuka och oinspirerad av densamma så måste jag bara orka med ett kort inlägg. Såg på skvallertidningen Expressens första sida att Magnus Hedman ändå hade lite stålar på banken. Det ha nämligen har nämligen hittats en lapp där det står så här typ:

 

Fastiheter USA 5 miljoner

Aktier Canal öarna  23 miljoner

Tomburkar 80:-

Hemliga konton 10 miljoner

 

Ja ni förstår. Hur häpnadsväckande dum får man bli? Alltså Hedman har aldrig framståt som Ljuset det förstår alla som hört honom referera en fotbollsmatch, men så här korkad får man ju inte bara vara. Vem som hittat lappen vet jag inte men det hela är ju kul. Skönt att man går ut och försöker få folk att tro att man är utfattig, när man gömt undan sina pengar och blir påkommen.

 

 

 

Hedmans dumhet och indiskretion får mig att minnas stackars Doncaster Rovers som hade en riktigt kriminell företagspirat vid rodret ett tag. Klubben var utfattig men hade en stor tillgång i sin hemmaarena, Belle Vue ,säkert värderad till mellan 5-10 miljoner pund. Klubbägaren hyrde då in en före detta SAS soldat, som helt enkelt brände ner stadion. Sedan låtsades man att det regnade, tyvärr så hade man glömt bort SAS-mannen. För att vara säker på att hans uppdragsgivare förstått att det var han, och ingen annan som bränt ner stadion, lämnade han ett meddelande på hans telefonsvarare i hemmet. ”The work is done.” Ett relativt svårt meddelande att förklara bort, då man dessutom kunde spåra inspelningen till samma tid som brasan startade.

 

 

Nåväl det verkar som om Hedman får skaka galler igen, vilket ju är fullt rättvist eftersom han återigen försöker lura vår stat. Är han ute förresten? Han skulle väl sitta av lite för narkotikainnehav?

 

 

 

 

Idag så damp Oscar Linnros soloskiva ner i min låda. Det låter mycket bra vid första lyssningen.

 

Nej nu blir det bingen igen, måste vara lite pigg när sonen kommer hem från träningen. Därefter så ska vi göra tunnbrödsrullar. Det är ju skolavslutning. Till er på Fazer som läser detta:

Börja göra de stora tunnbröden igen!! Det är tufft att vara ensamstående farsa och det blir inte bättre när man inte kan göra bra tunnbrödsrullar.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela