King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

EFTERSNACK

Publicerad 2010-06-11 23:26:36 i Fotboll,

Ett snabbt ANDRA intryck:

 

SVT har blivit lika stinkande som Kalle Anka Channel aka TV4 som bara ska ha pajaserier och annat skit. Här har man en bra line up som inte vill nåt annat än göra analyser och snacka lite om matchen. Så vad gör man då, jo man byter till en efterstudio med Pelle Nyström och Foppa. Ja jag trodde sådant var förbehållet TV4 faktiskt. Typ att man har en tävling med Agneta Sjödin där vinnaren får 6 timmar på sig att ringa in svaret på frågan ”vilken känd spelare är numera förbundskapten i Argentina…det börjar på Mara...samtalet kostar 29 kronor.”

 

 

 

Här sitter man och pratar om Foppas fotbollskarriär, vilket i och för sig kan vara kul att höra om, men när man börjar säga ”jag har hört att du var väldigt duktig…” då är det som när man sa att V-Gurra var bra i tennis. ”Slå inte bollen för långt från Gustav då får ni tugga bult i duschen, grabbar.”

Sen var det någon annan kille där också som jag inte orkade ta reda på vem han var. Foppas fotbollskunskaper sträckte sig till att dissa Anelka, som var en av få konstruktiva inslag i ett halvtrött Frankrike.

 

 

 

Matchkommentatorerna då? Staffan Lindebojj borde inte få referera fotboll över huvudtaget. Han började med att tjata om att Evra spelade i Arsenal. ”Arsenal har många spelare med i detta VM” Tio minuter senare så förtäljer samme man att han spelar för United. Scunthorpe United? West Ham United? Kan man inte betala Lasse Granqvist övertid så han kan referera alla matcher, eller till och med Chris Härenstam. Det känns så trist när en bra bisittare som Glenn Strömberg ska behöva sitt bredvid en helt okunnig person. Sen är det ju så käre Glenn, att under skorna på en fotbollssko så har man DOBBAR och inget annat. Absolut inte dubbar. Det har man på bildäck.

 

 

Snart är klockan halv tolv och jag har spelat 25 med Oskar Linnros nästan 8 gånger på raken så snart har jag en arg snickare här. Troligen så vill han dansa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela