King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Sven Otto Talar Ut

Publicerad 2010-07-15 17:21:39 i Allmänt,

Alltså här kommer en minister och blir beskylld för att vara första klassen horbock. Hade han haft rent mjöl i påsen så borde han nog ha rensat den här historien för ganska länge sedan. Ingen är ju dömd förrän alla korten är lagda på bordet, fast jag undrar ju starkt hur en kille med ett sånt skägg kan få ragg på annat sätt.
Stickan var ute på Utö tillsammans med Bankkamrern och käkade den gigantiska räkmackan igår. Han ringde och sa att den var högst ordinär. Då återstår två frågeställningar:
Är jag så tjock att kyparen bad kocken: "lassa på nu för fan därute sitter Baloo och Barbapappa, dom måste bli mätta" eller var vi helt enkelt så packade att vi trodde att den var så stor. En tredje idé är att de hade lite att göra och gav oss lite extra service. Vår sista nota pekade på det i alla fall. 300 spänn för ett par drinkar och två pitchers med sangria.

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2010-07-15 21:35:38

Håller inte med om Utös räkmacka - den är som sagt bland de bästa på östkusten! Men jag måste tyvärr medge att västkustens räkmackor är strået vassare. Dock brukar de vara på/i vitt bröd, med några få salladsblad och lite majonnäs. Sen miljarder med räkor.

Postat av: KingCobra

Publicerad 2010-07-16 11:14:18

Som sagt det kan ju ha varit så att vi blev lite lurade av exempelvis alkoholen eller så var det lågtrafik i köket när vi kom och de tänkte att den där killen har säkert en blogg han kommer skriva om vår räkmacka och han har bergis typ 8 besökare om dagen. Scenariona äro många men att påstå något så horribelt att Västkustborna skulle vara bättre i den här grenen är ju snudd på vettlöst.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela