King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Kvartsfinalerna Avklarade

Publicerad 2010-07-05 00:03:17 i Fotboll,

Vilka slutsatser kan man dra så långt? Angående spelet så har vi sett lite tendenser som Kajjan Svensson skulle ha sagt.

 

Det klart snyggast klädda ledarna är tyskarna. Jochen Lööw har Beatlesfrilla och blå långärmad t-shirt till sin kavaj. Oerhört stilenligt. Det tyska ledarteamet ser ungt ut, de ser kompakta ut, de ser kompetenta ut och de ser ut som ett par killar som vet vad det gör.

 

 

Om vi går över till Argentina så sa min kompis Råttan att Maradonna ser ut som en uppstoppad köttbulle, och där har han ganska rätt men man ska ju inte narras med folk bara för att de har viktproblem. Hela Argentinabänken ser ju rätt komiska ut ändå. I sina Colombianska knarkhandlardräkter så skänker de detta VM:et en icke värdighet vi kunde vara utan.

 

José Muhriño gick i bräschen för det nya välklädda snygga tränarna. Samtidigt så klädde han sig som en Stureplansstekare vilket gjorde att hans stil inte är fullkomlig. Tilläggas ska att Murre är en stilig kille ändå. Det säger jag som man utan att skämmas.

 

Argentinarnas bänk ser ju ut som om de ska dra till Kharma redan i paus.

 

Jag har alltid tyckt att tränare borde klä sig propert och inte i träningsoverall som Lagerbäck. Varför ska ett lag se snyggt ut i sina dräkter medan tränare klär sig som en lodis?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela