King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Alla behöver lite action i sommarvärmen

Publicerad 2010-07-20 22:24:30 i Fotboll,

Sonen och jag gick på A-Team filmen och visst fan var den rätt kul och underhållande. Fick en grym lust att streama ner ett par av de ursprungliga avsnitten. A-Team var ju ett program som man genast tog till sitt hjärta när det gick på Trean(?) i slutet på 80 talet och frekvenserna släpptes fria. Tillsammans med MTV, Robert McCall (The Equalizer) och McGyver så var de förgrundsfigurerna i min TV när man kom hem från Bacchi Wapen på nätterna. Softa i soffan och käka varma mackor och ett glas saft eller om man hade tur en överbliven flaska Tuborg. Det är nostalgi det.

Man tyckte ju egentligen att alla dessa serier var rätt cheezie och de var de ju men om man tänker lite på vad som passerat genom kanalerna sedan dess så inser man att det trots allt inte var det värsta som gjorts. Tänk på alla galor på TV4. Tänk på alla program med René Nyberg. Tänk jönsiga tävlingsprogram från USA där man ska äta snor eller bada i en tunna skit. Tänk Statskampen.

 

Det finns säkert många som anser att A-Team är skit men dessa personer kan säkerligen ledmotivet till serien också så….

 

 

Nåväl det känns lite ledsamt att se BA Baraccus göra töntig reklam på TV Shop men han kanske har det gott ställt ändå. Liten kul detalj är i alla fall att både Dirk Benedict (Faceman) och Dwight Schultz (Howling Mad Murdoch) har cameoroller i den nya versionen. Schultz är dessutom den av skådespelarna som efter seriens nedläggning haft klart flest roller, ofta anlitad som röst i animerade filmer men även i övrigt rätt flitigt anlitad.

Det jag nu väntar på är en film om McCall. Givetvis så måste Jack Nicholson spela Robert McCall eller finns det andra alternativ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela