King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

VECKANS MATCH: Hereford United – Burton Albion 3-4 (1-1)

Publicerad 2010-02-20 20:18:33 i Fotboll,

Bryggarna tog oväntat ledningen i denna rysare då Shaun Harrad hittade rätt redan efter nio minuter men Tjurarna som inför matchen hade tre raka segrar visade snart var skåpet skulle stå, då man ganska kompromisslöst avancerade fram till en 3-1 ledning. Men med 30 minuter kvar att spela så lyckaes Burton reducera till 3-2, endast sex minuter senare kvitterade Aaron Webster.

Samme Webster lyckades med konstycket att få ett rött kort i 90:e minuten men det stoppade inte Brewers från att med en man kort i 96:e spelminuten rulla in 4-3. Mittbacken Tony James höll huvudet framme på en väl avvägd crossboll och gjorde här säsongens första mål. Ska man vara riktigt ärlig så var det James första kasse sedan han kom till Burton från Weymouth för tre år sedan.

Behöver jag tillägga att James innan han köptes från Weymouth spelade 10 säsonger för Hereford?