King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Skilda Världar

Publicerad 2010-02-14 02:40:54 i Engelska Fotbollsarenor,

Cardiff City Wales stolthet som om det nu skulle säga något om ett land med fårtestikelätning som nationalhobby, men ändå en helvetes snygg arena med plats för 26 000 personer. Cardiff snittar på drygt 20 000 per match i division 1. Det som TV4 en gång kallade för eb låg division med tomma gråa läktare. Ja vad tusan det kan ju vara nåt för snusk-Peter att dra på nästa gårdsfest när han stöter på nån av grannarna.
I den andra sidan av världen så har vi hamnat i Braintree ett namn som motsäger idén om ordet träskalle. Cressing Road ligger trea i Conference North vilket är ungefär jämställt med att ligga i botten på allsvenskan, men i england så är man alltså i division 6. En fin arena är det i alla fall och man tar säkert in ett snitt på 800 per match. Ungefär som Örebro SK. Sköna trän bakom läktaren ska tilläggas.

Kommentarer

Postat av: Nisse

Publicerad 2010-02-20 16:17:42

Kul att Braintree uppmärksammas. Jag var faktiskt på nämnda arena i början på 2000-talet. Jag var i London och såg att Leyton Orient spelade träningsmatch mot Braintree. En timme på tåg och man var framme. Kan även nämnas att supporter puben på arenan hade ett utsökt ölsortiment.

Postat av: Cobran

Publicerad 2010-02-20 18:58:33

Härligt att någon som varit på en så obskyr plats och dessutom hittar den på nätet :) Var det så trivsamt som det ser ut på bilden? Har själv inte varit där tyvärr.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela