King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Vad ska man egentligen tro?

Publicerad 2010-12-16 01:15:05 i Media,

 

 

 

Det är farligt att påstå att någon som blivit våldtagen ljuger, men i fallet med Julian Assange börjar jag verkligen undra. Om en känd person har våldtagit någon i Sverige så brukar Aftonbladet eller Expressen publicera namn och bild på de personerna snabbt som fan. Oftast för deras egen skull, enligt dem själva. Har de gjort det? Eller har jag missat något? Det är mycket möjligt eftersom jag sällan läser AB eller Expressen men min första tanke var att USA ställt krav på Sverige och detta är en sammansvärjning.

 

 

Ja så konstig är det ju inte, vi har ju låtit Storpotäten frakta fångar (Afganska bönder som haft skägg) genom landet i parti och minut. Wikileaks servrar stod i Sverige och därför så är man skyldig Storpotäten detta? Jänkarna kommer inte åt Assange och då får man göra det enda rätta och låta någon av lydstaterna sköta ruljansen.

 

 

Oavsett om han är skyldig till våldtäkt eller inte så var det hemska bilder som visades på TV. När amerikanska styrkor nöjesdödar civilister i Irak och sedan blir upprörda för att det avslöjas, då är man ute på djupt vatten. Bilderna när de sköt ihjäl de som försökte rädda livet på en döende man på gatan (som de skjutit tidigare) och därefter pepprade minibussen, med barn i, för de var på väg till skolan är fruktansvärda. ”Bra skjutet. Dom får skylla sig själva om de tar med sig barn till en strid.” säger rösten till skytten. Vilka jävla kräk.

Kommentarer

Postat av: Ross

Publicerad 2010-12-17 20:28:29

Man behöver inte vara lika nojig som killen i "De 12 Apornas Armé" för att skönja en hel flock ugglor i mossen där...det räcke med sunt förnuft faktist. Mina första tankar gick samma bana som dina.



Då finns det två scenarion, antingen jobbar vi snart som detektiver eller så börjar vi kuta runt med röster ringande i skallen...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela