King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Söder och Gamla Stan

Publicerad 2010-08-15 20:51:57 i Allmänt,

Så hände det då äntligen. Hammarby vann på Söderstadion när jag var där. Jag fick vänta till augusti men det var det värt. Undrar när Rami Shabaan är tillbaka? Vem i Hammarbys ledarstab har kommit på att när man är ett mål upp på motståndaren så ska man ställ 9 man i försvaret och försöka stirra ut motståndaren. Kan ödmjukast meddela att den taktiken funkar inte. Imponerande inhopp av Jesper Blomkål idag, två mottagningar. En gång så fick han bollen mycket för långt ifrån sig och den andra gången så fick han bollen inte riktigt så långt ifrån sig.

Maic Sema är en vansinnigt begåvad spelare och jävligt kul att se på. Två före detta Tyresöspelare i Assyriska. Pierre Bengtsson som hade det tveksamma nöjet att jaga Linus Hallenius, och Richard Jansson som inte spelade idag. Båda försvann till Hammarby i tidiga tonåren.

Jag har liten eller ingen förståelse för personer som måste springa på toan, köpa korv etc. En halvlek i fotboll är 45 minuter lång kan ni inte sitta ner då? Är ni inkontinenta så är ni ursäktade annars sitt ner till domaren blåser av matchen. Vad är det som gör att ni måste ha en sliskig varm korv i munnen exakt 40 minuter in i matchen? Vad är det som gör att ni måste dricka ett kaffe som smakar avlopp blandat med målarfärg redan efter 35 minuter? Hur kommer det sig att den mycket olyckliga kombinationen öl och vatten förpackat i en burk med texten tre komma femmor, en produkt som alla ratar i affären, helt plötsligt förvandlas till något som kan jämföras med något som framavlats av Nynäshamns Ångbryggerier. Godast är det att man får den i en plastmugg med lock. Alltså ytterligare ett skäl att resa sig, två gånger dessutom, en gång för att gå och handla och en för att pinka. Idag fick du medelåldersman med fru som passerade framför mig i 43:e minuten ditt straff. En minut senare kvitterade Hammarby. In you face! Du man i 40 års åldern med polare som såg lite bakis ut som passerade i 45:e matchminuten, hur var samvaron nere vid pissoaren när du hörde jublet till 2-1?

Var på en stadsrundvandring i gamla stan med Christopher O´Regan tidigare på dagen. Skön lirare det där, finns det någon som kan mer om den gustavianska eran än han? Det handlade om horor och grevar men han kom in på så mycket annat att man inte riktigt visste vad det handlade om till slut. Det gjorde det dock inte dåligt på något sätt. Det var kul. Min son uppskattade berättelsen om den gentile greven som pratar med den unga damens morföräldrar samtidigt som han ritade kukar i gruset framför henne och nickade menande åt henne. Så jäkla diskret, och det får man reda på nu när det är dags att kasta kryckan. Scheisse!!