King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

På balett

Publicerad 2010-08-23 23:12:49 i Allmänt,

Det var ungefär 17 år sedan jag var på balett (stavas det så?) senast men jag tog mig till White Mountains och åsåg Cullbergbaletten i lördags. Helt klart ett kul event, med ett gäng kineser som var grymt skickliga. Man behöver lite kultur i ådrorna ibland så att man inte helt går i däck. Bankdirektrisen, Stickan och Hamrin var mina följeslagare och Hamrins berättelser om sin löpkapacitet var mycket underhållande. ”Man var ju som Dan Glans” har jag för mig att han sporde när vi knallade ner för trapporna till Renstiernasgatan. Vi som har sett ”den Vite Masajen” löpa vet att han inte överdrev.

Lägg märket till den grymt snygga overallen med endast ett streck. Kan vara en Vinson? Dessutom utsvängda byxor.

Vi har fått ett mycket trevligt sätt att umgås med våra grannar nu när deras badrum är ur funktion. Jag måste givetvis dra ner lite på gåomkringnaken-tiden i huset men det är rätt trivsamt för övrigt.

 

 

 

Får besök av ett par vegetarianer på fredag, vad ska man bjuda dom på? En bal hö? Jag som såg mig själv i förkläde med grilltången i högsta hugg, ivrigt eldandes en stor fet bit ko, av detta blev det intet. Det ska dessutom skänka tur om man slaktar en ko enligt vissa.

Kanske går det att umgås ändå? Vi ska försöka visa dom skärgården eftersom saxarna inte har någon egen skärgård, bortsett från kanalöarna, men det räknas knappast.

Fick en inbjudan till en födelsedagskalas. ”Baren är billigare än på Carmen.” det låter väldigt lockande kan jag tycka. Visserligen är det lite halvfarligt på en onsdag men man måste ju fånga ögonblicket, eller? Tycker också det fina tillägget på slutet ”helst inga barn då det är en regelrätt fyllefest.” är näpet. Ärligt på något sätt.

 

 

 

Imorgon blir det Weeping Willows och det ska bli bra väder till kvällen enligt Mr Carlson himself.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela