King Cobra

King Cobra - Rösten Från Mosquito Valley

Livet är underbart

Publicerad 2010-08-11 02:41:39 i Fotboll,

Crewe besegrade Derby i ligacupen idag. Stort att spöa upp ett Championshiplag som dessutom innehåller FYRA före detta Alexspelare. För att citera BBC: ”.. but their former club were not in a hospitable mood.” Äntligen säger jag vi har ju varit kända för att bjuda på rätt mycket. De som någon gång varit på Gresty Road och kollat försvarsspel vet vad jag menar. Klart att man blir själaglad. Kul att se att Powell återigen var med på bänken, 16 åringen är ju en eftertraktad spelare (Arsenal bland annat) och det verkar som om Dario börjar köra med den gamla goda stilen igen. Unga talanger ska fram så fort som möjligt och få chansen att spela i startelvan. Det var ju det som gjorde laget framgångsrikt en gång i tiden. Det var i mitten på 90-talet jag såg en 18 årig Danny Murphy (numera Fulham) som spelfördelare med runt 100 ligamatcher under bältet. Enligt BBC var kvällens Creweseger en av de största skrällarna för kvällen.

 

Övriga intressanta resultat i kväll var att Forest fick respass av Bradford City på övertid. Exeter City pressade Ipswich Town till förlängning men föll med 2-3.

 

 

 

Morecambe slog besegrade Coventry City med 2-0 hemma på Globe Arena inför hela 4 000 åskådare.

 

 

Nyuppflyttade strulklubben Oxford United firade sitt återtåg till ligan med att spöa upp division tre laget Bristol Rovers med hela 6-1! Constable och Heslop tvåmålsskyttar.

 

 

 

Englands rikaste klubb Queens Park Rangers fick respass av Port Vale med 3-1. All heder åt Burslemklubben för den insatsen. Man åker inte till Loftus Road och spöar Rangers hur som helst när det skiljer två divisioner. Trots detta så kommer jag att fortsätta att avsky er.

 

 

Shrewsbury Town, det enda lag förutom Crewe och Crystal Palace som jag sett mer än en gång, gjorde en makalös vändning mot Charlton Athletics som spelar en division ovanför dom själva, då de vände ett 0-3 underläge till seger 4-3. Managern Phil Parkinson tog på sig skulden att ha spelat ett allt för ungt manskap.

 

 

 

Division 4 klubben Southend United chockade Bristol City med en 3-2 seger hemma på Roots Hall. Tre divisioner skiljer men det spelade mindre roll ikväll. Robins ledde matchen till den 82:a minuten och i den 14 övertidsminuten gjorde Matthew Peterson sitt andra mål för dagen och såg till att Shrimpers spelar även nästa omgång.

 

Högsta publiksiffran hade man i Southampton där 17 135 personer bevittnade när Saints slog AFC Bournemouth med 2-0.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela